Klantenbeoordelingen

 • Wat een service!

  Sippy geeft uitstekend advies en wat een prachtige stoffen! Vandaag heeft Sippy zelfs aan huis stof gebracht om uit te zoeken. Waar vind je nog zúlke service?! Ben heel erg blij met mijn mooie stof...... Ik kan iedereen een bezoek aan de winkel aanraden. Deze stoffen zijn zó prachtig én eco, bij twijfel helpt Sippy je om een weloverwogen keus te maken zodat je blij met je aankoop huiswaarts gaat.
  25-3-2024
 • Workshop boekbinden

  We hebben een fijne workshop boekbinden gehad van Sippie. Ze legt het stap voor stap en duidelijk uit. Het resultaat is een eigen gemaakt boekje met super leuke stof. We mochten een stofje kiezen uit het ruime assortiment van Sippie. De workshop ruimte is fijn en mooi en heeft alles wat je nodig hebt. Ik zou de workshop aan iedereen aanraden.
  29-8-2023
 • Workshop Boekbinden

  Op 3 februari heb ik samen met een vriendin de workshop Boekbinden gedaan bij Sippie. De workshop werd gegeven in een mooie ruimte in Franeker. De ruimte was praktisch en ordelijk ingericht. Naaimachines, stoffen, garen alles netjes gerangschikt. Sippie kon heel goed uitleggen hoe je met behulp van karton, vellen en stof een mooi eigen boek maakt. Het eindresultaat was een boek op A4 formaat met stevige bladzijden zonder lijntjes. Met de naaimachine was het mogelijk om zelf een stuk stof te versieren met stiksels, die later werd gebruikt om de ‘kaft’ van het boek te maken. Sippie weet ook veel over stof en hoe je duurzaam met stof kan omgaan. Ik kan deze workshop aanbevelen: leuk, eerzaam en gezellig! Met als eindresultaat je eigen, persoonlijke gebonden boek.
  27-2-2023
 • Mooie stofjes en fournituren

  Sippie heeft echt een heel leuk atelier aan huis waar je mooie stoffen en fournituren kan kopen. Ik heb een heel mooi stofje, knopen en elastiek gekocht. Het was helemaal niet duur en ik heb zin om te beginnen aan mijn zelfgemaakte rok. I feel inspired💃
  7-1-2023
 • Workshop wasmiddel maken

  We hebben een hele leuke workshop 'Maak je eigen wasmiddel' gehad bij Sippie. Het was lekker chaotisch en heel gezellig. Ik ben helemaal geïnspireerd om dit vaker te doen!
  7-1-2023
 • Mooie duurzame stoffen én atelier

  Hier kun je terecht voor mooie duurzame stoffen én naailes volgen. Eigenaresse Sippie inspireert en helpt je met alle liefde en geduld om je eigen kleding te maken. Aanrader!
  16-5-2022
 • Naailes

  Samen met mijn dochter op naailes . We maken zelf prachtige kleding maken op een snelle manier. De huiskamersfeer en gezelligheid van sippie maken er elke les een leuke avond van !
  29-9-2019
 • Witte jumpsuit als examencadeau

  Dit jaar heb ik mijn schoolexamen gehaald en als examencadeau heb ik van mijn ouders een mooie witte jumpsuit met band gekregen. Hij is op maat gemaakt en zit heel confortabel. Na mijn examenuitslag kon ik hem meteen dragen op vakantie. Heel blij mee!
  21-7-2019
 • broek in Marokkaanse katoen

  tijdens onze trip naar Friesland kwamen mijn man en ik voorbij een heel bijzondere etalage met een broek waar ik onmiddellijk verliefd op werd. Jammer, de winkel was gesloten. Gelukkig kwam de winkelmevrouw net aan om ons alsnog binnen te laten. Er werd gepast en gekocht en ook nog een extra naadje gestikt in het atelier achterin. Thuis in Vlaanderen wil ieder weten waar ik deze bijzondere broek vandaan heb. Dan vertel ik mijn verhaal over de vriendelijke winkeldame met de eigenzinnige stofjes en de schattige kindjes die door mijn schuld nog langer op het avondeten moesten wachten...
  4-2-2019
 • Prachtige gordijnen

  Er hangen nu eindelijk mooie gordijnen voor de ramen, perfect service en bedankt voor het meedenken!
  28-4-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
*
15+ =